(iOS) JAccent - Japanese accent dictionary padidinimo klavišų kodai
Mar 16, 2022 9:31:25 GMT
Post by minslecolone on Mar 16, 2022 9:31:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ JAccent - Japanese accent dictionary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ JAccent - Japanese accent dictionary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinimo klavišų kodai ▞▞▞
▞▞▞ JAccent - Japanese accent dictionary 2022 version ▞▞▞
Man patinka idėja, bet nesuprantu, ką reiškia skirtingi dalykai, matau eilutes ir matau žodžio vertimą, o tada tas pats žodis kartojasi įvairiais būdais ir aš neįsivaizduoju, ką jie reiškia. Galbūt galėtumėte pridėti visų kitų tarimų vertimus, kad suprastume, ką jie reiškia, be to, raudona linija, einanti aplink žodį, nėra aiški, ką tai reiškia. labai ačiū.
Man neaišku, kaip skaityti aukštį, kai jis yra skiemens viduryje, pvz., 誕生日, būtų malonu turėti puslapį su paaiškinimu. Taip pat padėtų turėti greičio parinkčių.
JAccent - Japanese accent dictionary წიგნები და ცნობარი qfcf
Tai puikus būdas išmokti tarti žodžius ir taip pat padeda mokytis kanji.
Naudinga informacija apie pikio akcentą, kurią sunku rasti kitur. Naujausiame atnaujinime dabar lengva atskirti nakadakagata (raudona linija pabaigoje) ir odakagata žodžius, sudarytus iš 2 skiemenų, pvz., įvairius はし dalelės tarimus.
Manau, kad tai geriausia programa mokytis kanji♡
Knight Age Adventure ccak
Vienintelis mano radęs žodynas, kuriame vienu metu įtrauktas ir kanji suskaidymas, ir aukščio akcentas. Vienas dalykas, kurį norėčiau paminėti, yra tai, kad… ne visi turėtų prisidėti prie žodyno, kuris gali neigiamai paveikti jūsų produktą… todėl skyriau 4 žvaigždutes, bet jūs nusipelnėte 5.
Puiki programėlė. Tačiau yra žodžių be kirčio žingsnio informacijos
JAccent - Japanese accent dictionary ספרים ועיון dpav
Atnaujinimas: panašu, kad įdiegus iš naujo, viskas išspręsta, ačiū už atsakymą.
graži programa, bet programoje esantis atnaujinimas gali erzinti
Atsakymų įkėlimas vėluoja ir užtrunka ilgai...
Galiu pasakyti, kad ši programa padės patobulinti japonų kalbos įgūdžius.
Labai patinka!
Esu labai dėkingas, kad radau šią programą! Aš dažnai kovoju su savo japonišku akcentu ir labai trokštu rasti šaltinio. Labai rekomenduoju šią programą visiems besimokantiems japonų kalbos, nepaisant įgūdžių lygio!
Ši programa yra nuostabi, būtų puiku pridėti daugiau temų. Nelabai supratau įnašo funkciją, norėčiau išsamesnio paaiškinimo, kaip ją naudoti. Ačiū!
Puiku. Žodyno sąrašas yra gausus.
Ši programa yra puiki, galiu ieškoti bet kokio žodžio ir ji tiesiog pasirodys. Nors čia problema ta, kad on-yomi ir kun-yomi mane klaidina, nerodo, kuris iš jų yra on-yomi ir kun-yomi, ar galite tai pataisyti, kad galėčiau atskirti, kuris yra kuris.
Neprisijungęs, bet naudoja 258 MB atsisiuntimo vietos. Pašalinama, kol turėsiu daugiau vietos skirtuke.🙄🧐😔 Atrodo, kad nėra kitų, kurie akcentuotų. Totally bus atsisiųsta dar kartą, nes tarimas bet kuria kalba yra labai svarbus. 😘
JAccent - Japanese accent dictionary ספרים ועיון dpav
Manau, kad programa veikia gerai, bet norėčiau, kad garso kokybė būtų geresnė.
JAccent - Japanese accent dictionary Könyvek és tájékoztató kiadványok dzd
Programa tikrai gerai veikia tai, ką ji turėtų daryti. Galite labai lengvai ieškoti žodžių ir jų kirčio pagal jų reikšmę. Vienintelė klaida, kurią radau, yra ta, kad ji dėl kokių nors priežasčių sustabdo bet kokią grojamą muziką, kai įeinate į programą 😅. Apskritai labai rekomenduoju šią programą ir, jei manote, kad turite ką nors geresnio, atsiųskite ją man.
Tai tikrai naudinga programa. 100% rekomenduoju....
labai naudinga norint greitai surasti žodį, kad pamatytumėte potėpių tvarką ir išgirstumėte tono akcentą
Tai gerai (aš tingiu parašyti visą apžvalgą)
JAccent - Japanese accent dictionary ספרים ועיון aap
Tai labai naudinga programa. Man tai patinka. Pirmą kartą po įdiegimo galima naudoti.Bet dabar negaliu įeiti.Visada rodomi atsisiunčiami duomenys... ir negaliu įvesti.Kodėl?pataisykite.
Kol kas tai yra geriausia mano kada nors naudota programa, ji labai padeda tarimui ir intonavimui. Be to, tai žodynas, turite pavyzdžių, kanji, kaip rašyti, net daleles.Tikrai rekomenduoju šią programą!!!
Tai viena geriausių programų, leidžiančių sekti išmoktus žodžius ir peržiūrėti jų tono kirčius. Vertimai yra labai tikslūs, o galimybė išsaugoti mėgstamus žodžius yra labai naudinga. Man labai patinka ši programa, ji man buvo tokia naudinga. Man labai sunku naudoti tokias programas kaip Anki, kad būtų galima sekti, ką mokausi, ir peržiūrėti žodžius, o ši programa yra tarsi pusiaukelė, norint pamatyti, ką išmokote bet kuriuo metu, o ne iš kortelių programų apžvalgų. Ačiū!!!
Gerai
Tikrai puikiai. Geriausias japonų kalbos žodynas.
Surinkęs japonų mokymosi medžiagą, pavyzdžiui, kolekcinius daiktus, galiu pasakyti, kad mokymosi medžiagoje, įskaitant universiteto įvairovę, visiškai nėra akcentų. Norėčiau paminėti FSI – Užsienio tarnybos institutą ir kalbą/30, kurie turi akcentų ir duoda tam tikrą užuominą apie japonų ir airių kalbų problemas... Ši žodyno programėlė yra didžiulis žingsnis Japonijos kryptimi... Tik norėčiau, kad būtų japonų/airių kalba jo versija.Ką tik tai įdiegiau, nes pamačiau, kaip kūrėjas reaguoja į žmonių atsiliepimus (bent pastaruoju metu) ir, žinoma, man įdomu rasti gerą būdą peržiūrėti temą, nes 2 metus dirbo JSL koledže. hisashiburi. Waaay isashiburi! Jei turėsiu daugiau peržiūrėti, paskelbsiu.
labai naudingas
Naudoju šią programą maždaug 5 minutes, bet galiu pasakyti, kad naudojant šią programą labai vangiai. „Kaip vartotojas, kai paspaudžiu mokėjimo mygtuką prie įrašo, programa užstringa prieš paleisdama, bet tikiuosi, kad garsas bus paleistas akimirksniu“ – kaip laikinas sprendimas, norėčiau, kad programa man bent parodytų. kad garso įrašas įkeliamas (galbūt perjunkite paleidimo mygtuką į suktuką). Šis vangumo jausmas atsiranda per skylės programą.
Visiškas žvėris, kuriam tiesiog trūksta dviejų dalykų, kad ji būtų pati tobuliausia programa.
Nuostabi priemonė mokytis japonų kalbos.
Puiki programa ir labai naudinga patikrinti ir kryžminės nuorodos į žodžių aukščio kirčius. Vis dėlto turėčiau vieną pasiūlymą. Pridėkite tamsų/juodą režimą! Tai padarys programą ypač patrauklesnę ir malonesnę naudoti, taip pat suteiks jai dar modernesnį ir aptakesnį pojūtį.
Aš niekaip negaliu atidaryti programos. Nuo tada, kai jį įdiegiau, įvyko klaida. Ką daryti, kad naudočiau šią programą?!
Gerai